Friday 29 July 2016

Brza čorba


Potrebno:
Polovina manjeg celera
2 šargarepe
malo rendane kore tikvice
1 crni luk
biber
so
ravnu kašiku začina C
malo testa za supu
voda
malo peršuna ili koji list spanaća



Priprema:

Kratko dinstati rendani crni luk, uvek dodati malo soli kako luk ne bi zagoreo, zatim luku dodati, sitno seckan celer i šargarepu, biber, so, začin. Dinstati tako zajedno i čim počne da se hvata za dno šerpe dodavati po malo vode narednih 10 ak. minuta. Kada se sve tako prodinsta oko desetak minuta dosuti još oko litar vode. Kada provri dodati malo testa za supu i isključiti šporet! Prilikom serviranja pospite seckanog peršuna ili spanaca! Uživajte u zdravom i okrepljujućem predjelu, a verujem da ćete uživati u ukusu! Prijano!

No comments:

Post a Comment

Komentarišite, pitajte: